11.01.2012.

Gorilla Glass 2

Slike
Uz svakojake najave o dolasku novih mobilnih uređaja u 2012., stižu nam i nove zaštite za ekrane mobilnih uređaja. Proizvođač Gorilla Glass zaštite za ekrane mobilnih uređaja, Američka kompanija Corning Incorporated, objavila je kako će na CES 2012 sajmu u Las Vegasu sljedećeg tjedna predstaviti novu generaciju Gorilla Glass zaštitn og stakla.

Novi mobilni uređaji su dizajnirani sve tanje, ali i sa sve više funkcionalnosti. Njihova stakla su sama po sebi jako čvrsta, ali prilikom pada mobilnog uređaja vrlo lako mogu puknuti. Nove zaštite za ekrane Gorilla Glass 2 su dizajnirane upravo tako da ne bi umanjili užitak rada na vašem mobilnom uređaju. Gorilla Glass zaštita je još tanja, još laganija i još više otpornija na oštećenja i grebanje.

Prvu generaciju Gorilla Glass zaštite implementiralo je više od 30 velikih proizvođača na više od 575 uređaja. Što nas dovodi do brojke od oko 500 milijuna uređaja isporučenih s ovom zaštitom. Neki od poznatijih mobilnih uređaja koji imaju implementirano Gorilla Glass zaštitu su Samsung Galaxy S/S2, HTC Sensation, HTC Desire S/HD/Z, LG Optimus te još mnogi drugi smartphone-ovi.
Cilj Corninga je postaviti zaštitna stakla na što više mobilnih uređaja, tableta i prijenosnih računala kako bi u potpunosti zavladali tim dijelom tržišta.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0