21.10.2011.

B.net je predstavio aplikaciju "TV za van"

Slike
Televizija na mobitelu? B.net u suradnji s Vipnet-om nam je omogućio da i to dočekamo. Prvi u Hrvatskoj je predstavio, nama novu uslugu, 'Tv za van', koja će nam omogućiti dostupnost televizijskih programa i filmova na našim mobilnim uređajima bilo gdje u Hrvatskoj.

Usluga je namijenjena korisnicima B.net-a koji imaju TV uslugu ili neki paket (2D, 3D) s TV uslugom unutar paketa. Aplikacija 'TV za van' je dostupna na Android Marketu svim korisnicima mobilnih uređaja ili tableta s operacijskim sustav
om Android i korisnicima iOS operativnog sustava sa iPhone mobilnim uređajima i iPad-om.

Aplikacija omogućuje praćenje 13 TV kanala uživo:HRT1, HRT2, RTL, RTL2, 24sata TV, OK Bambino, Narodna TV, CMC, MTV, Sportklub+, Fashion TV, MTV Music, Viasat History. Nadamo se da će Bnet u budućnosti uključiti i veći broj programa, koji su već dostupnih putem njihove kabelske televizije.

Zanimljivo je kako u sklopu usluge postoji i opcija time shift (pauza), TV raspored, mogucnost snimanja TV programa i videoteka. Aplikacije su jednostavne za korištenje i grafički zanimljive tako da će se snaći svaki korisnik. Nakon što kliknete na raspored unutar aplikacije, moći ćete snimiti do 10 sati programa. Tako će vam snimalica biti korisna kad ste, na primjer, na 3G vezi i ne želite trošiti promet.

Bnet TV za van koštati će 24 kune mjesečno (s PDV-om), ali ćete ga do kraja godine moći nabaviti gotovo besplatno, za simboličnu cijenu od 1 kune mjesečno, ali ponavljamo uvjet je da ste korisnik B.net-a i njihove TV usluge ili nekog paketa (2, 3D) s TV uslugom unutar paketa. Imajte na umu da je ovo razdoblje u kojem se još uvijek uvodi usluga pa su povremeni prekidi radova mogući.

Za praćenje televizijskog sadržaja bez straha od velikih računa Vip korisnicima su na raspolaganju Vip tarifni modeli - Start, S, M, L ili XL koji osiguravaju neograničeni mobilni internet uz potpunu kontrolu troškova i još veću fleksibilnost."

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0