19.09.2011.

iPhone 5 uskoro stiže!

Slike
Obavijen velom tajne i krivih informacija da zavara špijune i znatiželjnike, iPhone 5 željno isčekuju mnogi ljubitelji Apple-ovih gadgeta. Zato je ovo je vijest prije svega za sve one koji se već tjednima pitaju – kada izlazi iPhone5?

Najnovija vijest, a izgleda da jedina vjerodostojna je da će launch biti krajem listopada
ili u studenom 2011. godine. Predstavljanje će doživjeti (potvrđeno) 5. listopada 2011. što bi trebao razriješiti sve dosadašnje nedoumice i nagađanja oko novog dizajna i performansi, ali i o najavi konačnog datuma kojeg će biti dostupan na tržištu. Naravno, navedeni datumi odnose se na SAD, pa će korisnici na području Europe trebati pričekati još koji tjedan više.

Da podsjetimo, u usporedbi sa njegovim prethodnikom iPhone 4, iPhone 5 najvjerojatnije donosi sljedeće novitete: 8 MP kameru sa Dual Flashom, Dual-core procesor (najpouzdanija novost do sada), neke promjene pri upravljanju i sučelju uređaja (nema Home gumb ili će pak imati prošireni Home gumb), iOS 5 operativni sustav, iCloud te HD video snimanje sa HDMI utorom. Također se na pojedinim portalima nagađa o wireless-charging-u zbog informacija o novim Case-Mate etuijima koje pripremaju za iPhone 5. Trebat ćemo pričekati još koji tjedan da vidimo koliko u svemu tome ima istine.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0