03.03.2008.

LG KU990 Viewty

Slike

Mobilni telefon LG KU990 Viewty možemo naći u ponudi mobilnog operatera Tele2. Ovaj inovativan uređaj s moćnom 5mpx kamerom Tele2 je prvi ponudio hrvatskom tržištu.
Nalik LG Prada i Apple iPhone-u, i LG ekran je veliki i osjetljiv na dodir sa tri mehaničke tipke na dnu mobitela - za uspostavu i prekid poziva, te za poništavanje radnje. Ekran je vrlo atraktivan a otporan je i na ogrebotine i otiske prstiju. Na gornjem lijevom dijelu stražnje strane mobitela nalazi se glavna odlika ovog mobitela - njegova 5 megapikselna kamera koja, nažalost, nema zaštitni poklopac. Kamera je opremljena ksenonskom bljeskalicom i automatskim fokusiranjem, a snimljeni video-materijali mogu se odmah s telefona uploadati na YouTube. Interesantna osobina ovog LG-a je podrška za DivX  prikazivanje, što znači da možete spremati filmove na microSD karticu i gledati ih na KU990 ekranu. To je osobina koju bismo svakako voljeli vidjeti na više mobitela.
Druge posebnosti ovog mobitela su atraktivni kalendar, zabavna 3D igra, zvučnik, i muzički svirač koji podržava MP3, AAC, WMA, WMV i AMR formate. Muzički svirač radi dobro i ima mogućnost raspodjele na izvođače i albume, slično kao i kod običnih MP3 svirača. životni vijek baterije je malo duži od dva dana ako ne koristite dodatne funkcije. Ako često koristite web pretraživač i kameru, bateriju će biti potrebno puiniti svakog dana. LG navodi da je životni vijek baterije 355 minuta koristeći samo GSM i 233 minute koristeći samo 3G, a na standby je 434 sata koristeći GSM i 454 koristeći 3G.
Nedostatak na ovome mobitelu, osim već spomenutog poklopca za kameru, je i manjak Wi-Fi . No, sve u svemu ovo je najbolji LG mobitel do sada. Ako tražite dobar mobitel-fotoaparat, LG Viewty svakako morate uzeti u obzir za moguću nabavku.
 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 10
lg ku990
07:13
24. studeni 2012.

Ja ga imam 3mjeseca sve savrseno radi ,na ekranu nemam ogrebotine.. ..samo mi je krivo sto nema Wi-Fi :P

korisnik
10:24
20. rujan 2011.

imam mobitel 2 godine i ne zalim se :) baterija mi traje po 3,4 dan a, ekran je i dalje u funkciji i sve djeluje super :)) ne znam sto s to ste vi radili sa svojim mobitelima, ali ja svoj odrzavam ;)

malla
10:52
10. svibanj 2010.

ja iman mobitell 3 danaa..... oduševljena sam...... baterija dosta dugo treje...... sawršeno slikaje i nije baš kompliciren..... :)

šokre
09:22
22. siječanj 2009.

zanima me što sad kažete na bateriju nakon nekoliko mejseci korištenja?????......ja ga imam svega 4 mjeseca i ne mogu pričati ni pola sata na dan.....KOMA.....u poečtku je bilo super, baterija traje par dana, ali već sada moram nabaviti novu..........ima li još netko sličnih problema??

coyote
01:31
05. siječanj 2009.

imam ovaj telefon desetak dana, i prezadovoljan sam. zaista je najslicniji iphone-u, pogotovo ako instalirate iphone theme. fotoaparat je kao i svaki drugi od 5 mpx, ali kamera je vjerovatno najbolja u svijetu mobilne telefonije. posebno mi se svidjela mogucnost "usporenog snimka" od 120 fps. nisam primjetio da se ekran guli, i kod mene je sve kako treba. zahvaljujuci jednom malom programu sa neta skidam spotove sa youtube-a, i mogu vam reci da je stvarno mocno pustati iste sa phona. jedini nedostatak koji ustvari i nije do telefona je taj sto kad ubacim SD karticu od 8 GB jako sporo ucitava sa nje. toplo preporucam ovaj model telefona svima koji zele zaista dobar mobitel.

Korisnik ovog mobitela
10:36
04. siječanj 2009.

90% ovog teksta je netočan, ekran se guli ko lud, nema xenonsku bljeskalicu i da ne nabrajam

Stranica:
1 2