03.12.2010.

Izreke Sir Winston Churchilla u sasvim novoj dimenziji

Slike
Mobiteli - Izreke Sir Winston Churchilla u sasvim novoj dimenziji

Sir Winston Churchill nije ni sanjao koji će put njegove slavne dosjetke i mudrosti pronaći put do šire publike. Naime, The Estate os Sir Winston Churchill' lansiralo je vlastiti iPhone app koji će se prodavati po cijeni od 1.19 funti a sav prihod će pobirati upravo Churchill estate.
Sada zapravo imate priliku jednu od najupečatljivijih povijesnih ličnosti koja je utjecala na tijek Drugog svjetskog rata 'prikačiti' u zbirku svojih najdražih online frendova. Socijalne mreže poput Facebooka i Twittera stvorile su profile koji će, prema riječima unuka britanskog premijera Randolpha Churchila, biti prvi precizan vodič za najčuvenije uzreke njegovog djeda.

Za taj novitet u poručju socijalnih medija zaslužan je povjesničar i stručnjak koji se bavio proučavanjem Churchillovog života, Richard Lengworth.
- Ne postoji dan kada Sir Winston nije citiran u bilo kojem kontekstu, bilo od predsjednika, premijera, novinskih portala ili ljudi iz drugih područja života - poručio je Randolf Churchill ističući da je nova aplikacija najučinkovitija prilika da one budu u javnost iznesene karanje vjerodostojno.

Pod imenom 'Churchillisms: The Official Wit and Wisdom of Winston Churchill', iPhone app uključuje fotografije, više od 250 citata i isječaka iz političkih glasovitih govora. Web stranica se može pronaći na adresi churchilisms.com dok korisnici Twittera trebaju samo kliknuti na twitter.com/wchurchill2010.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0