29.09.2010.

Jeste za jedan Bonbon?

Slike
Mobiteli - Jeste za jedan Bonbon?

HT nas obogaćuje za još jednu mobilnu mrežu – Bonbon. No, za razliku od ostalih, ona će ciljati isključivo na zahtjevne korisnike i prihodovno najviši dio tržišta.

Iako mrežu pokreće HT, Bonbon će biti potpuno samostalna mreža od HT-ovog T-Mobilea. Tako će korisnici Bonbona imati i poseban predbroj 097, a već je i registrirana internetska domena Bonbon.com.hr.

Lordan Kondić, voditelj tima koji radi na projektu Bonbon, tvrdi da će za njih T-Mobile predstavljati konkurenta jednako kao i ostalim mrežama, no za sada mreža ipak neće biti izdvojena u posebnu tvrtku, već je tim izdvojen od standardne organizacijske strukture i odgovara Upravi HT-a.

Razlog za pokretanje ove mreže leži u smanjenim prihodima HT-a. Naime, T-Mobile, Vipnet i Tele2 zabilježili su 2,7 posto manje prihode od godine prije, a sličan trend se očekuje i ove godine.

Kondić nadodaje da će Bonbon nuditi visoku kvalitetu usluge za niske cijene, a idealni korisnici mreže bi su od 22 do 35 godina, žive u gradovima koji imaju više od 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja, prenosi Poslovni.hr

Jesu li druge mreže zastrašene pojavom ove nove, najbolje govori Mladen Pejković iz Vipneta: 'Naša Vip mreža korisnicima nudi najbolji odnos cijene za kvalitetu, najkvalitetniju mrežu u Hrvatskoj, najbrži prijenos podataka i najbolju uslugu.' A Tele2 poručuje kako ih dolazak novih mreža uopće ne zabrinjava.


Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 1
Ana
01:24
02. studeni 2010.

svida mi se sto je stigla i prva ponuda za mob. http://blog.hrvoje mihajlic.com/prvi-mobitel-u-bonbonovoj-ponudi-xperia-x8