22.09.2010.

Za modno osviještene techno djevojke - Mdress

Slike
Mobiteli - Za modno osviještene techno djevojke - Mdress

Ako ste mislili da su svila i džersej rezervirani samo za vrhunska modna ostvarenja i nemaju nikakve veze s tehnologijom,  dopustite da vas pokušamo razuvjeriti. Naime, najnoviji tehnološko modni uradak dolazi upravo u obliku haljine dizajnirane sa funkcionalnim elektronskim komponentama za vaš mobilni uređaj.

 M-dress, u kojoj će Britanke uživati prve,  nudi mogućnost umetanja  SIM kartica čime se mogu primati ili uputiti pozivi bez nošenja mobitela džepu ili torbici.

Jednostavnost i učinkovitost glavna su obilježja mobile haljine stoga ne morate biti nikakva 'Wonder woman' kako bi se njome služili. Kada haljina 'zazvoni' jednostavan pokret prinošenja ruke uhu omogućit će odgovaranje na poziv, a kada je razgovor završen, spuštanjem ruke signalizirati će uz pomoć senzora da je poziv završen.

M-dress dolazi u crnoj boji,  a nastala je zaslugom dizajnerice Francesce Roselle sa sjedištem u Londonu i antropologa Ryana Genza.  Namijenjena je nošenju u posebnim prilikama, a kao dio linije Cute Circuit očekuje se da će u prodaju biti puštena u listopadu u Velikoj Britaniji.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0