01.07.2010.

Papaya 2010 aplikacija na Ovi Storeu

Slike
Mobiteli - Papaya 2010 aplikacija na Ovi Storeu

Rezervirajte VIP stol u klubovima jedne od najpoznatijih europskih plaža Zrće, saznajte detalje NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT Summer festivala te pregledajte ostale zanimljivosti u Novalji uz aplikaciju Papaya 2010 dostupnu na Ovi Storeu.

Pomoću aplikacije istražite program zabave u jednom od najboljih europskih klubova na otvorenom koji je prošloga ljeta zabavio više od 20 tisuća posjetitelja.  Svatko tko će na samom festivalu skinuti aplikaciju s OVI Storea (putem Bluetooth boxeva i uz pomoć hostesa) imat će priliku osvojiti koktel, Nokia lepeze i madrace na napuhavanje. 

Uz šesto izdanje Nokia presents Papaya Day&Night Summer festivala od 14. do 17. srpnja na Zrću,  svjetska glazbena elita DJ-a i producenata zabavljat će sve raspololožene za ljetnu zabavu. Na otvorenju festivala nastupit će broj jedan DJ današnjice – Armin Van Buuren, dok će dance arenu Papaye u naredna tri dana festivala zauzeti njegove ultrapopularne kolege Calvin Harris, Ferry Corsten, Freemasons i Funkerman.

Karte za festivale u Papayi možete osvojiti i na službenoj stranici festivala te ostavljanjem komentara na slike i albume. Za one koji ne znaju kako doći do Zrća, u tome će im pomoći besplatna Nokijina glasovna navigacija za vozače i pješake Ovi Maps.

Papaya 2010 aplikacija http://store.ovi.com/content/45383

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0