20.04.2010.

Motorolini ne tako high-end modeli

Slike
Mobiteli - Motorolini ne tako high-end modeli
Mobiteli - Motorolini ne tako high-end modeli
Mobiteli - Motorolini ne tako high-end modeli

Motorola je izbacila šest novih modela telefona napravljenih po najnižim standardima tehnologije.

Ovi uređaji namijenjeni su populaciji koja ne očekuje od uređaja ništa više od samog telefoniranja. Uređaji ne posjeduju aplikcije niti korisnička sučelja koja su ukorak sa sadašnjim standardima moderne tehnologije.Mobilne uređaje karakterizira apsolutna jednostavnost korištenja.

Modeli Motorola WX161 i WX181 opremljeni su FM radiom te integriranom kamerom s bljeskalicom. WX161 posjeduje 1,5 inčni display u boji te mogućnost konferencijskih poziva s najviše pet osoba.Motorola WX260 nudi 11 sati reprodukcije glazbe te posjeduje Wap preglednik.

WX161, WX181 i W260 nisu preklopni telefoni dok je model Motorola WX265 preklopni uređaj. WX265 sadrži Bluetooth aplikaciju te utor za MicroSD kartice do 2 GB.

Datum izlaska na tržište Motorolinih novih uređaja još nije poznat, ali smo sigurni da će ovi uređaji pronaći svoje vjerne korisnike koji će biti oduševljeni njihovom jednostavnošću. Cilj ovih telefona nisu high-end mogućnosti već pristupačnost i jednostavnost u čemu je Motorola po svemu sudeći i uspjela.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0