08.04.2010.

Ovi Store: Digital Chocolate igrice među najomiljenijima

Slike
Mobiteli - Ovi Store: Digital Chocolate igrice među najomiljenijima

Ovi Store, Nokijin brand za internetske usluge, bilježi sve veću popularnost među korisnicima, a i izdavači su jednako zadovoljni razvojem ove platforme. Tako je Digital Chocolate, jedan od vodećih izdavača visoko kvalitetnih i originalnih igara za sve platforme, objavio da su njegovi sadržaji preko Ovi Storea preuzeti više od 4 milijuna puta!

Nokia i Digital Chocolate ovaj će uspjeh proslaviti zajedničkom europskom kampanjom, koja će korisnicima omogućiti besplatno preuzimanje pet popularnih igara Digital Chocolatea tijekom travnja i svibnja.

Digital Chocolate kampanju će poduprijeti kreiranjem 'teasera' za odabrane igre, što znači da će igrači na Internetu moći iskušati igre. Naravno, cjelovite verzije igara dostupne su ekskluzivno na Ovi Storeu. Među odabranim besplatnim igrama su i popularni Tower Bloxx i Rollercoaster Rush, što će sigurno razveseliti velik broj igrača. Igre su optimizirane za veliki broj Nokijinih uređaja, uključujući popularne modele sa zaslonom osjetljivim na dodir kao što su Nokia N97mini i Nokia X6.
 
Igre Digital Chocolate možete preuzeti preko Ovi Store by Nokia na www.store.ovi.com.
 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0