07.12.2009.

Najavljen Samsung i8910HD Gold

Slike
Mobiteli - Najavljen Samsung i8910HD Gold

Kao što već svi znamo, dizajniranje uspješnog smartphonea danas zahtijeva puno više truda nego što je to bio slučaj prije godinu dana. U ovo doba prošle godine nismo imali iPhone 3GS, niti HTC Hero, niti ijednu normalnu sliku Palm Pre-a. Android je tek počeo pokazivati svoju zelenu glavicu, a Nokia još uvijek nije prodala milijun primjeraka 5800 modela. 
Unatoč svemu tome i uzimajući u obzir činjenicu da će svi poludjeti sa šopingom za Božić, menadžeri u Samsungu su odlučili da mogu odbaciti novi hardver i novi sofver, ali da ne mogu bez nekih novih dijelova za body mobitela. To se odnosi na Samsung i8910HD, aka OmniaHD – dijelovi će biti zamijenjeni sa onima od zlata.

Samsung i8910HD je po našem mišljenju dobar social networking uređaj za mlađariju. Ali svejedno, zamjena plastike sa zlatom bi trebala privući... koga ono? Da se mi sad uputimo u luđački božić-šoping, prvo što bi napravili je zgrabili neku über Nokiu iz 8xxx serije, vjerojato Erdos. Samsung i8910HD Gold nam nebi pao ni na pamet. Da, sjaji se i glamurozan je i odličan za Simonicu. Oh, u slučaju da ste vi poput nje, moramo vas obavijestiti da dolazi u dvije varijante: Champagne Gold i Luxury Brown, plus kožna torbica. Prodaja će početi uskoro u cijeloj Europi.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0