12.11.2009.

Nemoj mi plakat na pragu, da mi novi mobitel ne povuće vlagu..ili tak nešto

Slike
Mobiteli - Nemoj mi plakat na pragu, da mi novi mobitel ne povuće vlagu..ili tak nešto

Mislili smo da ćemo ovaj puta u vijestima moći napisati nešto über, poput – zločesti Apple pokorava mobilnu industriju! Ili barem nešto poput 'novi mobitel sa hologramskom projekcijom'! Ma, prihvatili bi i 'WinMo 6.5 je službeno najbolji operativni sustav!'

Na našu preveliku žalost, za sada ništa od toga. Ostaju nam samo obični mobiteli, i velika tuga i bol u našim sićušnim tehnološki orjentiranim srdašcima.
Možda mislite da nas bole jer nemamo nikakvih skandaloznih vijesti, ali upravo to je izvor svih naših tuga. Naime skandalozno je da, u posljednje vrijeme, kud god se okrenuli ugledamo prekrasne mobitele velikih ekrana i – očajne glazbe.

Budući da je upravo glazba ta koja od 'stoljeća sedmog' ili odkadgod postoje ljudi, dira u naša emotivna tehnološki orjentirana srca, ne možemo ne primjetiti trend narodnjaka. I dok smo mi jedni od rijetkih kod kojih u jedno uho ringtone od Cece može ući unutra, a kroz drugo van, većini je preteško 'progutati' sve te, blago rečeno, znanstvene stihove (jer ne razumijemo o čemu se zapravo radi, pa onda mora biti nešto pametno valjda), pa im zato valjda djeluju poput virusa koji zauvijek ostaje zaglavljen u njihovim tijelima bez anti-turbofolk antitijela.

Kad smo upitali srednjoškolce koji ringtone njihovim mobitelom vlada, to je išlo otprilike ovako: 

1. Srečko Savović - Godina nova 
2. Amadeus - Lažu te 
3. Sejo Kalač - A jesam te jesam volio
4. Sejo Kalač - Ala, ala 
5. Mitar Mirić- Prvi sastanak 
6. Mile Kitić - Luda devojko 
7. Mile Kitić - Usputnestanice
8. Mile Kitić - Smejem se, a plače mi se 
9. Nikola Rokvić -Oprosti mojoj mladosti 
10. Nikola Rokvić - Ja sam tvoj i kad spavam sanjom 
11. Crni - Kaži važi 
12. Džej & Igor Popović - Jedan kao ja 
13.Zvezde Granda - Tamo daleko 
14. Goga Sekulić (duet Osman Hadžić) -Tvoje oči 
15. Sanja Đorđević - Poruči pesmu sa imenom mojim 
16.Mina - Ljubav
17. Seka Aleksić - Crno i zlatno
18. Seka Aleksić - Kadčujem korak tvoj
19. Indira Radić - Sedam smrtnih grehova 
20. Ceca -Koža pamti 

Što reći osim da nemamo pojma tko su ti ljudi? Mobiteli pate. 
Možda Seka Aleksić ima svojstva gripe koja se nezaustavljivo širi i pokorava milijune, koji iz nekog neobjašnjivog razloga vole u tramvajima puštati svoj izvor zaraze. Po nama je to jako nepristojno (taj dobar zvučnik se može i bolje iskoristiti!), mi smo ipak samo obični građani koji pokušavaju zadržati svoje zdravlje. I baš kao što je naš ministar zdravstva Milinović izjavio – ako pokrijete mobitel sa maskom za lice, to neće spriječiti ništa – mi ćemo i dalje čuti vašu groznu glazbu! (ili, barem volimo misliti da je to rekao)

Mislili smo kao riješenje za ovaj problem (jer smo predobri problem solveri – vrlo popularna riječ u posljednje vrijeme, pa se moramo pohvalit) odlučili predložiti tim 'velikanima' turbofolka da nasnime svoja kakva god to djela bila, na frekcenciji koju ljudsko uho ne može registrirati.

 Ali onda smo se sjetili razbješnjelih vegetarijanaca i članova udruga za zaštitu životinja.

Zaključujemo, tu nema kompromisa. Svijet nikada neće biti u miru.

P.S. obećajemo da ćemo se potruditi u slijedećoj vijesti objaviti nešto o još jednom preskupom i dijamantima optočenom mobitelu.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0