27.10.2009.

Samsung M2510

Slike
Mobiteli - Samsung M2510

Ovo je glazbeni mobitel koji dolazi u crnoj i svijetlo plavoj varijanti. Iz iste je obitelji kao i Samsung M2310 koji je također glazbeno orjentiran uređaj. 
M2510 ima TFT ekran rezlučivosti 176x220 piksela, sa 262k boja, te veličine od 2.2 inča. Kučište mu je poprilično čvrsto i mjeri 9.95cm u visinu, 4.65cm u širinu i 1.57 u dubinu. Težak je kojih 90 grama sa baterijom. 

Glavna stvar kod ovog stylish mobitela je naravno music player koji nam omogućava reprodukciju svih popularnih formata – mp3, WMA i eAAC. Osim slušanja preko slušalica, možete glazbu slušati i pomoću ugrađenog zvučnika uz surround efekt. Osim običnog sviranja glazbe, M2510 ima i funciju prepoznavanja iste. Dakle, ukoliko na radiju upravo puštaju neku super stvar o kojoj nemate pojma, jednostavno ju snimite, a Samsungov program će učiniti ostalo. Tako ćete odmah saznati izvođača, naziv pjesme, album i sl. 

Kamera mu je 1.3 megapiskelna, i pomoću nje osim snimanja fotki možete snimati i video. Od video formata podržava MPEG4 i 3GP. Također ima i Internet preglednik, pomoću kojeg jednostavno možete surfati netom. Ovo je dosta jednostavan mobitel i nije nam pokazao do sada ništa neviđeno, ali za one manjih apetita će biti sasvim dovoljan. 
Uz sve ovo još ćemo istaknuti mogućnost povezivanja putem Bluetootha, ali i USB kabla. 

Baterija može izdržati 8 sati razgovora, ili 360 sati na stand-byu.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0