27.02.2008.

LG KE850 PRADA

Slike

Jedna od najpoznatijih svjetskih dizajnerskih kuća Prada je u suradnji sa LG-em predstavila mobilni telefon. PRADA je jedinstveni mobilni uređaj u kojem je objedinjen  vrhunski dizajn, elegancija te tehnološke inovacije.
LG PRADA je tri-band  GSM mobitel sa GPRS i EDGE, ima veliki ekran od 240x400 piksela koji je osjetljiv na dodir. KE850,  iako je vrlo  tanak (samo 12mm) našao je mjesta za glazbeni svirač, kameru od 2 megapiksela sa Schneider-Kreuznach lećama, FM radio, 8 MB interne memorije, sa mogućnošću proširenja preko utora za micro SD memorijske kartice.
Zbog tako velikog ekrana, očekivalo bi se da je mobitel odličan u pretraživanju interneta, ali u tome ga sprečavaju dvije stvari. Prva je ta što pretraživač i nije baš dobar jer se tekst pojavljuje na krivim mjestima a i slike znaju izgledati rastegnuto. Druga stvar je što PRADA nije 3G mobitel,nema Wi-Fi konekcije, pa je malo spor u učitavanju stranica.
Ovaj mobitel nije praktičan za osobe koje šalju puno poruka jer će se boriti sa dodirnim ekranom . Ali za one koje najviše interesira sjajni mobitel da bi  impresionirali prijatelje, Prada KE850 je idealan.
 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0