18.06.2009.

HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2 u komunikaciju unose novi stil

Slike
Mobiteli - HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2 u komunikaciju unose novi stil

Tvrtka Movens d.o.o., ovlašteni zastupnik HTC-a, Palma i Sonima za Hrvatsku, u svoju je ponudu uvrstila nove mobilne uređaje iz HTC-ove ponude. HTC Touch Diamond2 i HTC Touch PRO2 odlikuje jednostavnost, elegantan stil i intuitivno sučelje, a najnovija tehnologija nudi personalizirano iskustvo mobilnog Interneta. 

HTC Touch Diamond2 i HTC Touch PRO2 potpunije od svojih prethodnika iskorištavaju TouchFLO 3D sučelje, koje boljom integracijom sa Windows Mobile 6.1 OS-om, pruža i veću konzistentnost u korištenju aplikacija i menija. Područje na koje se dodir fokusira je povećano, kako bi korištenje bilo jednostavnije, a komunikacija je uvelike olakšana činjenicom da je samo jedan dodir dovoljan za uvid u cjelokupnu (glasovnu, sms ili email) korespondenciju s određenim kontaktom. 

HTC Touch Diamond2 


HTC Touch Diamond2 predstavlja dostojnog nasljednika nagrađivanog HTC Touch Diamond-a. Dizajniran na način da komotno stane u ruku, sa WVGA zaslonom veličine 3.2 inča, omogućeno je potpunije uživanje u video isječcima ili fotografijama. Nova, na dodir osjetljiva, mogućnost zoomiranja znatno ubrzava detaljni pregled željenog sadržaja. 

20% veći kapacitet baterije, 5 megapkselna kamera sa auto fokusom, proširiva memorija i G- senzor, širokoj paleti korisnika nudi prednosti profesionalnog smartphona ali u 13mm tankom, vrhunski dizajniranom pakiranju. 

HTC Touch Pro2
 
Dizajniran za poslovne profesionalce, HTC Touch Pro2 stilom i snagom pruža jedinstvenu produktivnost mobilnog uređaja. 3.6 inčni zaslon VGA rezolucije zajedno sa velikom QWERTY tipkovnicom optimalni su i za korištenje dodirom i za brže pisanje zahtjevnijih poruka.
 
Nova HTC Straight TalkTM tehnologija pruža integrirano email, glasovno i zvučno iskustvo – korisnik lakoćom iz elekroničke pošte prelazi u konferencijske pozive u kojim sudjeluje više sudionika. Osim toga Straight TalkTM nudi inovativan akustični dizajn asimetričnim zvučnicima i naprednom tehnologijom stišavanja buke. Kad okrenete svoj HTC Touch Pro2 automatski se prebacuje na sistem ozvučenja za konferencijski poziv. 

"Movens još jednom dokazuje da dosljedno kreira i prati novosti samog vrha ponude mobilnih uređaja u Hrvatskoj. HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2 to potvrđuju svojim dizajnom i značajno pojednostavljenim načinom komunikacije, bez obzira radilo se o glasovnoj, tekstualnoj ili elektroničkoj komunikaciji" , rekao je Branko Belošević, direktor prodaje Movensa "Vjerujem da će novi uređaji biti uspješni poput prethodnika, kojima se broj korisnika sofisticirane HTC-ove tehnologije i inventivnih rješenja na ovim prostorima značajno povećao." 

HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2 su u Movensovoj maloprodajnoj mreži od utorka, 16. lipnja.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0