27.05.2009.

Ovi Store počeo s radom

Slike
Mobiteli - Ovi Store počeo s radom

Ovi Store je od jučer dostupan širom svijeta za otprilike 50 milijuna vlasnika Nokia uređaja na više od 50 vrsta uređaja uključujući dugoočekivani model Nokia N97. Korisnici mogu posjetiti store.ovi.com putem preglednika na Nokia uređaju i odmah početi preuzimati sadržaj, personalizirati svoj uređaj i činiti ga pametnijim i zabavnijim uz aplikacije, igre, filmove, podcastove, alate za djelotvornost, usluge vezane za mrežu i lokacije, i mnogo više od toga.
 
“Ovi Store započinje s radom, a police smo napunili lokalnim i globalnim sadržajima za široki raspon Nokia uređaja,” rekao je Tero Ojanperä, izvršni potpredsjednik, Nokia Services. “Ovi Store čini kupovinu sadržaja i aplikacija zabavnom i jednostavnom za vlasnike podržanih pametnih i običnih telefona.” 

U zemljama gdje je dostupna ova usluga kupci mogu ažurirati svoje uređaje s Ovi Store mobilnom aplikacijom birajući Ovi Store ikonu u Download! folderu svog uređaja. Mobilni klijent dostupan je na engleskom, njemačkom, talijanskom, ruskom i španjolskom jeziku i podržava plaćanje preko operatera u Australiji, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Rusiji, Singapuru, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Globalno, plaćanje kreditnom karticom dostupno je putem mobilne aplikacije i mobilnog websitea. Dodatne zemlje, jezici, uređaji i značajke bit će dodani tijekom godine. AT&T planira staviti Ovi Store na raspolaganje svojim korisnicima u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom godine. 

„AT&T se veseli uvođenju Ovi Storea za svoje korisnike tijekom godine,“ rekao je David Christopher, Direktor marketinga, AT&T Mobility and Consumer Markets. „AT&T ima reputaciju pružanja najviše izbora sadržaja i aplikacija svojim korisnicima te je ponuda Ovi Storea u skladu s tom strategijom.“ 

Ovi Store je rastuća medijska usluga koja konsolidira postojeće Nokia sadržajne usluge u one-stop-shop za besplatne i plaćene sadržaje. Tisuće najvećih imena u industriji sadržaja zajedno s neovisnim developerima aplikacija distribuiraju svoje sadržaje, aplikacije i igre kroz Ovi Store. Pružatelji sadržaja i developeri aplikacija mogu se nastaviti prijavljivati za distribuciju svojih sadržaja putem Ovi Store na publish.ovi.com

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0