05.06.2009.

Upoznaj Nokijin Ovi i odvedi ekipu na koncert The Killersa i T-Mobile INmusic festival

Slike
Mobiteli - Upoznaj Nokijin Ovi i odvedi ekipu na koncert The Killersa i T-Mobile INmusic festival

Nokia Hrvatska je predstavila Odi na Ovi mikrosite www.nokia.com.hr/odinaovi na kojemu korisnici mogu osvojiti nagrade i upoznati se s Ovi uslugama. Prve dvije nagradne igre korisnike vode na koncert super popularnihThe Killersa u Ljubljani te na zagrebački T-Mobile INmusic festival. Ovi je Nokijin brend za Internet usluge koji povezuje online svijet, mobilni uređaj i osobno računalo u jednostavno i konzistentno iskustvo. S Ovijem je jednostavno upravljati, sinkronizirati i dijeliti osobne dokumente i informacije kao i pristupiti Nokijinim uslugama i zabavnim sadržajima kao što su navigacijske karte, email rješenja, igre i glazba. 

Contacts & Calendar 

Jednom kad otvorite svoj korisnički Nokia račun i registrirate svoj uređaj na Ovi.com odmah možete online sinkronizirati svoje kontakte, kalendar, bilješke i zadatke. Ova besplatna funkcionalnost stvara online backup vama važnih informacija kojima možete pristupiti i uređivati ih s bilo koje lokacije povezane na Internet. 

Share 

Ovi nudi besplatni media-sharing servis na koji možete pohranjivati neograničenu količinu fotografija, video zapisa i drugih medijskih zapisa. Jednostavno je uploadati, dijeliti ili koristiti vaše osobne medijske zapise putem vašeg Nokia uređaja (koristeći Share Online klijent), vašeg osobnog računala ili nekog drugog povezanog uređaja. Zadržavate kontrolu nad vašim sadržajem i možete postaviti odgovarajuće stupnjeve privatnosti – tko može pregledavati, komentirati ili označavati vaše zapise. 

Maps 

Ovi proširuje iskustvo aplikacije Nokia Karte s vašeg uređaja na vaš desktop. Možete unaprijed planirati svoje putovanje na računalu i potom ga sinkronizirati s vašim mobilnim uređajem. Nova inačica Ovi Maps predstavlja pomak sa statičnih bitmapa koje se uobičajeno mogu naći na mreži, na dinamične karte s vektorskom grafikom koje služe kao pretraživač za sva vaša osobna mapna iskustva – bilo na mreži ili na kompatabilnom mobilnom uređaju. 

Store 

Ovi Store je dostupan širom svijeta za otprilike 50 milijuna vlasnika Nokia uređaja. Korisnici mogu posjetiti store.ovi.com putem web preglednika na Nokia uređaju ili osobnom računalu i odmah početi preuzimati sadržaj, personalizirati svoj uređaj i činiti ga pametnijim i zabavnijim uz aplikacije, igre, filmove, podcastove, alate za djelotvornost, usluge vezane za mrežu i lokacije, i mnogo više od toga. 
Ovi Store je rastuća medijska usluga koja konsolidira postojeće Nokia sadržajne usluge u one-stop-shop za besplatne i plaćene sadržaje. Tisuće najvećih imena u industriji sadržaja zajedno s neovisnim developerima aplikacija distribuiraju svoje sadržaje, aplikacije i igre kroz Ovi Store.
 
Games
 
Kroz Ovi možete pristupiti Nokijinoj usluzi za mobilne igre, N-Gage, koja vam donosi izuzetne igre za mobilne uređaje. Možete preuzeti najbolje naslove od top izdavača na vaš mobilni uređaj ili kompatibilno osobno računalo, isprobati bilo koju igru prije kupnje, pratiti i dijeliti svoje rezultate te igrati igre s prijateljima.
 
Music Store 

Putem Ovija možete pristupiti Nokia Music Store, gdje možete pregledati, preuzeti, preslušati i sinkronizirati glazbu na svoje osobno računalo ili preuzeti izravno na svoj mobilni uređaj. Nokia Music Store je dostupna na pojedinim tržištima gdje nudi milijune pjesama velikih i nezavisnih izdavača, međunarodnih i lokalnih izvođača.
 
Mail 

Ovi nudi uslugu elektronske pošte s 1GB prostora za pohranu, spam filterom i web pristupom. Email uslugu možete koristiti na svojem mobilnom uređaju ili osobnom računalu. 

Files 

Pomoću usluge Files on Ovi možete iz daljine pristupiti, koristiti ili poslati dokumente koji su pohranjeni na vašem osobnom računalu s bilo kojeg uređaja povezanog s Internetom. Čak i kad je vaše osobno računalo isključeno možete pristupiti odabranim dokumentima jer ih usluga automatski sinkronizira u sigurni online pretinac.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0