18.12.2008.

Nove Motorole: MOTOROKR EM30 i EM325

Slike
Mobiteli - Nove Motorole: MOTOROKR EM30 i EM325

Motorola je jučer objavila proširenje ROKR obitelji s dva nova člana, dva nova muzički orijentirana uređaja, koja mobilnim ljubiteljima glazbe nude široku lepezu stilova po atraktivnim cijenama. ROKR obitelj sada je bogatija za EM30, „candybar“ mobitel koji koristi sada već poznatu ModeShift tehnologiju i EM325, . klizni telefon s opcijama preporuke omiljenih radio stanica.

ROKR EM30: 50% razgovor, 50% glazba, 100% ti
Jedan tren ROKR EM30 je mobitel, a drugi tren se transformira u tvoj omiljeni glazbeni svirač. EM30 koristi inovativnu ModeShift tehnologiju za osvjetljavanje tipki – crvene tipke osvijetljene su u muzičkom modu, a briljantno plava tipkovnica pojavljuje se u telefonskom modu – što za korisnike znači kako iz razgovora u pisanje poruke, u slušanje glazbe prelaze pritiskom na jednu tipku. Zahvaljujući šarolikom osvjetljenju koje korisniku jasno daje do znanja u kojem se modu nalazi, EM30 povezuje zvukove najveće važnosti: obitelj, prijatelji i omiljeni izvođači.

Osim osnovnih funkcija za razgovor i pisanje poruka, ROKR EM30 prepun je i ostalih opcija namijenjenih ljubiteljima glazbe, uključujući audio visoke kakvoće i mogućnost „skidanja“ MP3 datoteka doslovno u nekoliko sekundi. Korisnici će biti upoznati s imenom izvođača i imenom pjesme koju slušaju na FM radio prijamniku zahvaljujući RDS-u (Radio Data System). Standardni 3.5 milimetarski utor dozvoljava korisnicima da koriste slušalice po njihovom izboru. Kompatibilnost s Windows Media Player 11, pak, otvara mogućnost „skidanja“ muzike s preko 200 online trgovina.

ROKR EM325: Što ste tražili, to ste dobili
ROKR EM325 nudi autentični doživljaj glazbenog svirača, uključujući izravan pristup pohranjenim muzičkim datotekama, kao i ugrađenom FM prijamniku u uglađenom, kvalitetnom mobitelu. Budući da EM325 ima namjensku glazbenu tipku, korisnici lako mogu pristupiti pohranjenoj glazbi kao i poznatim play, pause, forward i rewind komandama za upravljanje pjesmama.

Osim toga, korisnici mogu prijateljima slanjem SMS poruke preporučiti omiljenu radio stanicu pomoću FMShare opcije, dok im SONGID tehnologija pomaže u potrazi za nazivom izvođača i imenom pjesme. Nakon toga je mogu „skinuti“ i slušati na svom telefonu.

I dok se dizajnom EM325 razlikuje od EM30, čime se korisnicima želi ponuditi lepeza različitih stilova, svaki ima niz opcija za što ugodnije mobilno glazbeno iskustvo. Neke od njih su:

- Podrška za različite digitalne glazbene formate, uključujući MP3, a sve kako bi što lakše sinkronizirali omiljenu glazbu s uređajem
- FM radio prijamnik s RDS-om koji pruža informacije o nazivu izvođača i imenu pjesme kako bi prošili svoje interes prema glazbi
- Standardni industrijski utori, uključujući 3.5 milimetarski utor za slušalice prema želji korisnika kao i stereo Bluetooth bežična tehnologija pomoću koje se korisnici mogu spojiti sa žičanim ili bežično kompatibilnim zvučnicima ili slušalicama
- High-speed USB 2.0 sučelje za brzo prebacivanje pjesama

Izvor: Motorola

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0