05.12.2008.

Nova Motorola: MOTOROKR EM330

Slike
Mobiteli - Nova Motorola: MOTOROKR EM330

Motorola je jučer objavila proširenje ROKR obitelji s novim glazbeno orijentiranim uređajem. ROKR obitelj sada je bogatija za EM330, preklopni mobitel s akustičnim svojstvima i tipkama osjetljivim na dodir.

„Slijedeći put nagrađivanog ROKR E8, novi član ROKR obitelji čini slušanje i otkrivanje nove glazbe dostupno svima“, rekao je Steve Lalla, korporativni potpredsjednik, Mass Market Products, Motorola Mobile Devices. „Bilo da se radi o otkrivanju nove glazbe u društvu prijatelja pomoću FMShare opcije ili uživanju u surround kvaliteti zvuka, novi ROKR mobitel donosi glazbu bilo kada, bilo gdje i kome god je želi slušati.“

ROKR EM330 nudi laki pristup autentičnom iskustvu glazbenog svirača u poznatom preklopnom obliku, koji korisniku nudi mogućnost kontrole pomoću tipki osjetljivih na dodir i vidljivih samo onda kada je to potrebno. Ime izvođača i naziv pjesme vidljiv je na prednjem zaslonu mobitela, bez potrebe za otvaranjem poklopca. ROKR EM330 može se pohvaliti akustičnim značajkama zbog kojih je poboljšan muzički doživljaj.

Trodimenzionalni zvučni efekt donosi zvuku surround kvalitetu, dok audio equalizer dolazi s već unaprijed programiranih 11 muzičkih pravaca, uključujući rock, reggae. Osim toga, korisnici mogu pojačati bas sve do devet decibela.

Naravno, pored nabrojanih EM330 sadrži i niz funkcija koje dodatno pridonose što boljem mobilnom glazbenom doživljaju. Novi član ROKR obitelji podržava različite digitalne glazbene formate, uključujući MP3, a sve kako bi korisnici što lakše sinkronizirali omiljenu glazbu s uređajem. FM radio prijamnik s RDS-om koji pruža informacije o nazivu izvođača i imenu pjesme kako bi prošili svoje interes prema glazbi. EM330 se može pohvaliti i sa 3.5 milimetarskim utorom za slušalice po želji korisnika kao i stereo Bluetooth tehnologijom  pomoću koje se korisnici mogu spojiti sa žičanim ili bežično kompatibilnim zvučnicima ili slušalicama. Povrh svega, tu je i high-speed USB 2.0 sučelje za brzo prebacivanje pjesama.

ROKR EM330 može se kupiti na prodajnim mjestima T-Mobilea, gdje u Simpa paketu košta 698 kuna.
 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0