09.09.2008.

Besplati multimedijalni sadržaj za mobitele

Slike
Mobiteli - Besplati multimedijalni sadržaj za mobitele

Za sve one koji vole igrice, melodije i slične multimedijalne sadržaje za svoj mobitel, potražili smo Internet stranice na kojima se može skinuti isti sadržaj. Ponuda je stvarno velika, a dio nje se plaća. Od polifonih, MIDI i MP3 formata, do tema i zaštitnika zaslona (screensavera), sve te sadržaje možete skinuti s Interneta i besplatno.

Pokušat ćemo Vam uštediti vrijeme, pa smo pronašli nekoliko stranica koje imaju dobru ponudu multimedijalnog sadržaja.

Prva stranice je http://www.lasyk.net/. Na njoj možete naći melodije, teme, zaštitnike ekrana i Java igrice. Ponuda multimedijalnog sadržaja je napravljena prema serijama i modelima mobitela.  Ponuda je napravljena za Sony Ericsson i Nokia modele.

Besplatne pozadinske slike možete skinuti na http://www.ringtone-mania.com/free_wallpapers.html. Pozadinske slike su raspoređene prema veličini ( 128x128, 128x160, 174x132 itd.), te prema kategorijama. S obzirom na veličinu slika, napisan je opis mobitela koji je podržavaju (Motorola, Nokia, Panasonic, Philips, Samsung, Siemens, Sony Ericsson).

http://www.esato.com/ stranica je na kojoj ćete pronaći mnoštvo tema, melodija, pozadinskih slika i Java igrica za Vaš  Sony Ericsson.

To je to za sada, ako na ovim stranicama nema nikakvog sadržaja za Vaš mobitel, ne brinite se, uskoro ćemo napisati i drugi dio članka u kojemu ćemo ponuditi još više Internet stranica koje nude multimedijalni sadržaj.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0