29.07.2008.

VIPnet nudi Internet telefoniju

Slike

Vip over IP omogućava Vip korisnicima i pozivanje nacionalnih i međunarodnih mobilnih i fiksnih mreža te slanje SMS poruka po povoljnim cijenama uz zadržavanje 091 mobilnog broja

Vip over IP, usluga koja spaja mobilne komunikacije s internetom, od sutra je na raspolaganju korisnicima u Hrvatskoj. Za korištenje Vip over IP usluge dovoljno je registrirati se na stranici http://voip.vip.hr, preuzeti Vip over IP klijent te ga instalirati na računalo.

Vip korisnicima, usluga Vip over IP omogućava uspostavljanje poziva i slanje SMS poruka s računala prema nacionalnim i međunarodnim mrežama. Vipnet svojim korisnicima omogućava zadržavanje mobilnog identiteta pri pozivanju mobilne ili fiksne mreže s osobnog računala, odnosno njihov 091 broj će se prikazivati osobi koju su nazvali.

Za Vip korisnike, cijena poziva prema mrežama u Europi je 1,50 kuna po minuti, a prema ostalim zemljama u svijetu tri kune po minuti. Pozivi prema Vip mreži iznose 0,80 kuna po minuti za Vipme korisnike i 0,50 kuna po minuti za Vip pretplatnike, a prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj 0,80 kuna po minuti. Korisnici koji koriste Vip over IP uslugu u inozemstvu razgovarat će po tarifi kao da zovu iz Hrvatske, dok se promet ostvaren preko Interneta tijekom korištenja usluge naplaćuje po važećem cjeniku pružatelja pristupa internetu.

Pozivi prema nacionalnim i međunarodnim mrežama, Vip pretplatnicima se naplaćuje na mjesečnom računu, dok će Vipme korisnici sa svog računa moći prebacivati kredit na poseban Vip over IP račun za pozive i slanje SMS poruka.
 

Izvor: VIPnet

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0