18.06.2008.

mobiEXPLORE, softver za pregled turističke ponude na mobitelu

Slike
Mobiteli - mobiEXPLORE, softver za pregled turističke ponude na mobitelu

Gideon Multimedia, Hrvatska je tvrtka koja je predstavila mobiEXPLORE softver. Namijenjen je mobilnim uređajima i služi za pregled turističke ponude.

mobiEXPLORE nudi interaktivne karte gradova koje dolaze s indeksom ulica, turističkom ponudom i znamenitostima. Ima podršku i za provjeru vremenske prognoze, novosti i zbivanja. Ovaj softver je kompatibilan sa svim smartphone uređajima koji rade na Symbian i Windows Mobile platformi, a radit će i na običnim uređajima, ali kao online aplikacija.

Predstavljen je i u Barceloni na S60 Summitu, gdje je  Gideon Multimedia bila  jedna od malobrojnih tvrtki koje je Nokia pozvala da predstave najnovija softverska rješenja za mobilne uređaje.

Krajem 2007 godine, mobiEXPLORE je dobio nagradu Premijera za najbolji ICT projekt u Hrvatskoj, što je najviše hrvatsko internetsko priznanje.

Korištenje i preuzimanje mobiEXPLORER je besplatno, a plaća se samo internetski promet kada aplikacija osvježava najnovije vijesti sa servera. U samoj aplikaciji pohranjena je većina informacija pa spajanje na Internet ne stvara puno prometa.  mobiEXPLORE se financira reklamama tvrtki.

Izvor: www.mobiexplore.com

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0