05.06.2008.

T-Mobile ponudio dva nova uređaja

Slike
Mobiteli - T-Mobile ponudio dva nova uređaja

U T-Mobile ponudi našla su se dva smartphone uređaja koja u sebi sadrže vrhunsku cestovnu navigaciju - Mireo Cardinale 2.3.

Riječ je o MDA Vario III Navi i MDA Compact III. Oba su uređaja dostupna u paketu s microSDTM memorijskom karticom od 4 GB, vjetrobranskim držačem i punjačem za automobil.

MDA Vario III Navi uređaj je koji osim Mireo Cardinale navigacije ima i kameru od 3 megapiksela, TFT dodirni ekran s 240 x 320 pikslea i 65.536 boja i LED pozadinsko svjetlo, Bluetooth, USB, WiFi, a prijenos podataka je moguć s WAP 2.0, GPRS Klasa 12, EDGE Klasa 12, HSDPA do 3,6 Mbps.

MDA  Compact III ima TFT dodirni ekran s 240 × 320 pix, 65.536 boja i LED pozadinskim svjetlom. Prijenos podataka moguć je s WAP 2.0, GPRS Klasa 10 i EDGE Klasa 10. Uređaj ima kameru od 2 megapiksela i muzički svirač.

GPS navigacijski softver Cardinale 2.3 na memorijskoj kartici sadržava najdetaljnije karte zemalja čitave Europe na tržištu, posebice onu Hrvatske - kojom je pokriveno oko 98 posto teritorija s više od 625.000 kućnih adresa. Pristup željenim lokacijama moguć je u nekoliko koraka – lokacija se postavi kao cilj, a sustav sam izračunava udaljenost i pronalazi put kojim je najlakše i najbrže doći do tog cilja. Za unos lokacije dovoljno je znati tek dio naziva, a sustav će sam prepoznati ili predložiti traženu lokaciju. Uz to, ima mogućnost prikaza i drugih važnih objekata koji se nalaze na pravcu željenog kretanja kao što su benzinske stanice, hoteli, restorani, bankomati i sl. Karte su prikazane jasno s puno detalja, dijelove je moguće povećavati ili smanjivati, a također se i automatski pomiču zajedno s kretanjem vozila. Za još bolji prikaz postoji i opcija 3D tehnologije. Osim na svim europskim jezicima sustav posjeduje i glasovne upute na hrvatskom, a prepoznaje i hrvatske dijakritičke znakove.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0