30.08.2012.

Predstavljen Samsung Galaxy Note II

Slike

Samsung je jučer predstavio nasljednika Galaxy Note-a: Samsung Galaxy Note II. JK Shin, predsjednik IT & MobileCommunications tvrtke Samsung Electronic, izjavio je kako će uređaj biti idealan, te će omogućiti korisnicima da žive nevjerojatnim životom. Tako će Samsung Galaxy Note II pomoći korisnicima osloboditi njihovu unutarnju kreativnost, omogućiti im da otkriju informacije brže, zabilježe ideje i izraze se na organiziraniji i učinkovitiji način.

 

Slika 7274 Slika 7267

 

Galaxy Note II dolazi s „Air View“ koji omogućava korisnicima da drže S Pen olovku iznad e-maila, „S Plannera“, galerije prikaza ili video zapisa kako bi pregledali sadržaj bez otvaranja. Tako ta karakteristika omogućuje brzo pretraživanje i pregled više informacija bez potrebe prelaženja iz prozora u prozor. Opcija „Quick Command“  daje mogućnost brzog otvaranja aplikacije koje korisnici često koriste. Također, korisnici mogu dijeliti svoja iskustva s drugima na brz i jednostavan način koristeći „Screen Recorder“. Njime možete zabilježiti cijelu sekvencu aktivnosti na ekranu.

 

Slika 7270

 

Nova S Pen olovka je duža, deblja i dizajnirana za savršeno držanje, te omogućuje preciznije i ugodnije iskustvo pisanja i crtanja.  Također, pruža unaprijeđenu mogućnost bilježenja ideja i inspiracija u trenutku i spaja rukopis s digitalnim sadržajem direktno na zaslonu. „Easy Clip“ karakteristika omogućuje korisnicima jednostavno označavanje i rezanje sadržaja na zaslonu u bilo koji oblik, te ga mogu pohraniti, podijeliti ili zalijepiti. „Idea Visualizer“ omogućava korisnicima da jednostavno daju ilustracije ručnim upisivanjem ključnih riječi na S Note.

 

Slika 7273 Slika 7289

 

Samsung Galaxy Note II specifikacije:
-    Dimenzije 80.5 x 151.1 x 9.4 mm, težina 180 grama
-    Android 4.1 Jelly Bean
-    1.6 GHz quad-core procesor
-    5.5 inčni HD Super AMOLED ekran, rezolucije 1280 x 720
-    Stražnja kamera od 8 megapiksela i prednja kamera od 1.9 megapiksela
-    Li-ion 3,100 mAh baterija
-    Dolazi u mramorno bijeloj i titan sivoj boji
-    Na Europskom tržištu će biti dostupna u listopadu


Detaljne specifikacije pogledajte ovdje.

 

Izvor

 

-K.Č.

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0