26.07.2012.

Procurile slike i specifikacije Sony Xperie „Mint“

Slike
Mobiteli - Procurile slike i specifikacije Sony Xperie „Mint“

Iako smo prošlih tjedana već vidjeli dosta informacija o Xperia „Mint“ smartphone-u, sada su procurile slike i sve specifikacije. Mobitel još uvijek nije službeno predstavljen, ali vjerujemo da će biti predstavljen na IFA konferenciji u Berlinu, sredinom kolovoza. Izvori kažu kako je manja i lakša od Sony Xperia S, što je čini lakšim za korištenje jednom rukom. Ima predivan ekran i mat stražnju stranu kakvu možemo naći kod Sony Ericsson Xperia X10.

 

Slika 6792

 

Sony LT30p Mint će imati 4.6 inčni ekran, rezolucije 720 x 1280, te neće imati fizičke gumbe na ekranu. Pokretati će ga dual-core Snapdragon S4 procesor od 1.5GHz-a, a dolazi s Androidom  4.0.4 Ice Cream Sandwich. Kamera od 13 megapiksela (s LED bljeskalicom) imati će mogućnost snimanja video zapisa do 1080 piksela, a tu je i prednja kamera od 720 piksela.  Što se tiče ostalih specifikacija tu je NFC podrška, 16GB interne meorije i 1GB RAM-a.

 

Slika 6794 Slika 6793

 

Specifikacije koje su procurile, skoro u potpunosti odgovaraju informacijama koje smo prije čuli. Uređaj ima utor za microSD memorijsku karticu i microSIM karticu. Baterija se na žalost neće moći izvaditi, a smartphone će doći sa Sony WhiteMagic tehnologijom za poboljšanu vidljivost na svjetlu dana. Ovi podaci mogu se još uvijek promijeniti, budući da je ovo samo prototip uređaja, tako da se neki elementi u dizjanu ili software-u mogu promijeniti prije službenog predstavljanja. 

 

Slika 6791

 

 

Izvor

 

-K.Č.

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0