14.06.2012.

Samsung Galaxy S3 stigao u Hrvatsku

Slike
Mobiteli - Samsung Galaxy S3 stigao u Hrvatsku

Samo mjesec dana nakon predstavljanja u Londonu, Samsung Galaxy S3 stigao je u Hrvatsku, a jučer je u Zagrebu predstavljen hrvatskoj javnosti. Dizajniran za ljude i inspiriran prirodom, Galaxy S3 je mobitel koji korisnicima omogućava da podijele trenutak brzo i jednostavno. Dal Jea Kim, predsjednik Samsung Electronics Adriatics izjavio je kako je Galaxy S3 najtraženiji pametni telefon godine, prestižne kvalitete u kojem je objedinjena najnaprednija tehnologija i vrhunski dizajn.Samsung Galaxy S3 od danas je dostupan u Hrvatskoj kod svih mobilnih operatera u slobodnoj prodaji. 


Slika 6237


Uređaj je dovoljno pametan da prepozna lice, glas i pokrete, pomoću inovativne „Stay Smart“ značajke. Prepoznaje način na koji koristite telefon (čitanje knjige ili pretraživanje interneta) – prednja kamera prepoznaje oči, a mobitel održava ekran svjetlijim kako biste bez zamaranja očiju nastavili uživati.

 


„S Voice“ koju posjeduje Galaxy S  je napredno korisničko sučelje prirodnog govora, za slušanje i odgovaranje na riječi korisnika. On predstavlja funkcije u odnosu na kontrolu uređaja i naredbi. Tako na primjer, ujutro kad želite još malo odspavati bez gnjavaže gašenja alarma, dovoljno je reći „Snooze“  i telefon će to prepoznati. „S Voice“ također možete koristiti kako bih ste pustili neku pjesmu, regulirali glasnoću, slali SMS-ove, E-mail-ove ili automatski pokrenuli kameru i snimili fotografiju.

 


Novi „S Beam“ omogućuje da se 1GB video datoteka podijeli unutar 3 minute i 10 MB glazbenih datoteka u dvije sekunde jednostavnim dodirivanjem drugog Galaxy mobitela, čak i bez Wi-FI ili mobilnog signala. „Buddy photo share“ opcija tođer omogućava istovremeno dijeljenje fotografija s prijateljima koji se na njima nalaze, bilo da su direktno slikani kamerom ili da se nalaze u fotogaleriji. S „AllShare Cast“ korisnici mogu bežično povezati svoj Glaxys S3 s televizorom za prijenos sadržaja mobitela na veći zaslon, a „All Share Play“ se može koristiti za dijeljenje svih oblika datoteka između mobitela i tableta.


Slika 6238


Galaxy S3 ima niz dodatnih značajki koje potiču performanse i cjelokupno korisničko iskustvo na sasvim nove načine. On uvodi „Pop up play“ opciju koja omogućava pokretanje videa bilo gdje na ekranu dok su istovremeno u tijeku drugi zadaci, te tako eleminira potrebu zatvaranja i ponovo pokretanje videa prilikom provjere e-maila ili surfanja internetom.  Uređaj pruža udobnost držanja u ruci s nježnim oblinama i ugodno iskustvo kroz svoj dizajn okrenut čovjeku.

 


Samsung Galaxy S3 karakteristike:
-    Dimenzije 136.6 x 70.6 x 8.6 mm, težina 133 grama
-    Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
-    Quad-core 1.4 GHz Exynos 4212 procesor
-    4.8 inčni Super AMOLED kapacitativni ekran na dodir
-    8 megapikselna kamera s autofokusom i LED bljeskalicom
-    Istovremeno slikanje i snimanje video zapisa
-    Trajanje baterije u prosjeku 43 sata


Ostale specifikacije pogledajte ovdje:Samsung Galaxy S3

 

Izvor

 

-K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 2
Admin
05:42
20. lipanj 2012.

Cijena bez ugovorne obveze je 4999,00 kuna

0915300064
12:30
20. lipanj 2012.

Kolka mu je cijena v vipu na bon...