04.06.2012.

Samsung Galaxy Note 2 stiže u listopadu?!

Slike
Mobiteli - Samsung Galaxy Note 2 stiže u listopadu?!

Prošlo je više od pola godine otkako je predstavljen Samsung Galaxy Note, jedan od prvih phonetab/tabphone uređaja na tržištu. Budući da se uređaj prodao u 7 milijuna primjeraka diljem svijeta, Korejski proizvođač najavio je Galaxy Note 2 koji bi trebao biti predstavljen u listopadu ove godine. Za sada znamo samo kako će se zvati, kad će biti predstavljen i da će vjerojatno biti nadahnut Samsungom Galaxy S3, a sve ostalo još uvijek je nepoznato.


Uređaj bi trebao imati 5.5 inčni Super AMOLED ekran, za razliku od svog prethodnika koji ima 5.3 inča. Spominje se i 8 megapikselna kamera s poboljšanim senzorom koji bi omogućavao bolju kvalitetu slika i videa. RAM će biti povećan na 1.5 GB, a 4G LTE mreža će biti standardna za internacionalne verzije.


Prijašnje glasine govorile su kako će uređaj imati Exynos 5250, dual-core ARM-15 procesor, no kasnije se ispostavilo kako su te glasine netočne. Iako, bilo bi logično da Samsung odluči upotrijebiti Exynos 5250 procesor na Galaxy Note 2, budući da ga često koristi u proizvodnji. Naravno, sve se to može promijeniti, pa zato pratite naše vijesti za nove informacije o Galaxy Note 2.


Izvor


-K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0