14.05.2012.

Windows Phone omogućuje slanje offline Facebook poruka

Slike
Mobiteli - Windows Phone omogućuje slanje offline Facebook poruka

Microsoft je dodao dugo očekivanu opciju na Windows Phone, te tako korisnici sad mogu slati poruke Facebook kontaktima koji nisu online. Iako Microsoftov mobilni operativni sustav ima visoki nivo integracije u društvene mreže, naročito Facebook, nedostajala je opcija slanja poruka korisnicima koji su offline.


Korisnici su tražili tu opciju još davno, a lijepo je što je konačno netko uzeo u obzir mišljenje korisnika. Sad kada je to riješeno, korisnici mogu ostavljati offline poruke bez otvaranja Facebook aplikacije. Što se tiče promjene u procesu - nema vizualnih promjena. Proces „korak po korak“ ostaje isti, a operativni sustav i dalje savjetuje korisnika da pošalje SMS poruku ako je korisnik offline. Ukoliko ignorirate tu obavijest, poruka će se svejedno dostaviti offline korisniku, a on će ju moći pročitati kad ponovno bude dostupan.


Ova nova opcija ne zahtjeva nikakvu instalaciju nove Windows Phone verzije, a osim ovog dodatka, Microsoftov operativni sustav povezuje sve povijesti razgovora sa postojećim kontaktima koristeći  People Hub, te tako omogućuje slanje poruke sa samo jednim klikom. Microsoftova integracija u društvene mreže, potaknula je glasine kako bi upravo Microsoft mogao biti taj koji će napraviti platformu za prvi Facebook Smartphone.

 

Izvor

 

-K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0