01.05.2012.

Nove informacije o Samsung Galaxy S3

Slike
Mobiteli - Nove informacije o Samsung Galaxy S3

Čini se da u posljednih tjedan dana konstantno cure informacije o novom Samsung Galaxy S3. Izgleda  kako je sve to dio Samsungove marketinške kampanje, koja čini se itekako djeluje. Nove informacije i nagađanja pune vijesti u svijetu mobitela iz dana u dan, te smo odlučili izdvojiti najnovije.


Samsung je već potvrdio da će nadolazeći Galaxy S3 imati Quad Core Exynos 4412 procesor od 1.4 GHz. Međutim, jedan od neimenovanih izvora kojeg citira Korea Times, tvrdi da će S3 imati Qualcomm Snapdragon S4 procesor.


Također, procurilo je još slika Samsung Galaxy S3. Ovaj put je to slika uređaja pored ravnala, koje daje grubu sliku koje bi mogle biti dimenzije. Izvori kažu kako je anonimna osoba poslala sliku koja sugestira da će uređaj biti dugačak 130mm, što je malo ispod 5.12 inča u dužini, te da će ekran biti dijagonale 4.8 inča odnosno 122mm.


Najnovija glasina govori kako će se Windows Phone verzija Galaxy S3 zvati Samsung Focus II – Focus je naziv za Samsung Windows Phone uređaj u SAD-u.  Anoniman izvor izjavio je jednoj britanskoj stranici kako će uređaj imati dual-core procesor, te se tako informacija poklapa sa glasinama da će Samsung ići s Qualcomm Snapdragon S4 procesorom. Čini se kako se nagađanje sve više povećavaju kako se bliži datum predstavljanja. Sve informacije bit će poznate kroz par dana, točnije na predstavljanju 3. Svibnja u Londonu, a mi ćemo se pobrinuti da odmah saznate sve detalje.

 

Izvor

 

-K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 1
ADIN KOVACEVIC
05:27
02. srpanj 2012.

NEZNAM KAKO IZBRISATI BROJ IZ PORUKA.JA IDEM OVAKO.MESSAGES,NEV TEX ,SEND OLNY ,PA OK,PA IMA BROJ NE MOZE SE IZBRISAT.ZNAL ITKO KAKO