25.04.2012.

Samsung Galaxy S3 jedan od najprodavanijih mobitela na njemačkom Amazonu

Slike
Mobiteli - Samsung Galaxy S3 jedan od najprodavanijih mobitela na njemačkom Amazonu

Njemački Amazon objavio je na svojim stranicama cijene i specifikacije mobitela koji je službenu premijeru trebao imati 3. svibnja u Londonu. Samsung Galaxy S3 još nije praktički stigao u Njemačku, a već je jedan od najprodavanijih mobitela. Tako saznajemo da novi Samsung nadmašuje svoj Galaxy S Plus, Galaxy S2 i Galaxy Note. Amozon je na svoju listu stavio pred kraj tjedna Samsung Galaxy S3 i prema opisu cijena bi trebala biti 599 eura koja uključuje besplatnu dostavu na njemačke adrese.


Na žalost, nema mnogo novih informacija ili slika o uređaju na Amazonu od kada smo zadnji put izvještavali. Iako su prethodne glasine govorile kako će kamara biti 8 megapiksela, ona je ipak rezolucije 12 megapiksela s LED bljeskalicom. Ostale specifikacije su iste: ekran Super AMOLED dijagonale 4.7 inča,  Android Ice Cream Sandwich, 16 GB interne memorije, Wi-Fi, te utor za SD karticu.


Iako je ostalo nešto više od tjedan dana od predstavljanja  Samsung Galaxy S3, Samsung i dalje nastavlja objavljivati svoju online marketing kampanju kojom otkriva još website-ova i videa na kojima ljudi testiraju mobitel. Nadamo se da je Samsung Galaxy S3 vrijedan sve te prašine koja se diže oko njega.

 

Izvor

 

-K.Č.

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0