22.04.2012.

Novi LG-evi na Windows Phone OS-u?

Slike
Mobiteli - Novi LG-evi na Windows Phone OS-u?

Zadnji Windows Phone uređaj koji je LG izbacio u listopadu 2011. bio je LG Jil Sander E906. Od tada je bilo mnogo informacija o Windows Phone uređajima koji su u razvoju, ali LG zasada nije izbacio niti jednog na tržište, barem što se tiče Mango 7.5 verzije. Pošto svako malo iscure neke neslužbene vijesti o navodnom izgledu i specifikacijama budućih uređaja, u sažetom pregledu mogućih modela prikazane su najbitnije karakteristike samih uređaja.


Kod najavljenih modela (LG E740, LG E740H, LG LS831) sve bi specifikacije bile gotovo identične. Npr. od samih zaslona (4'), procesora (1 Ghz),  preko memorije (8 Gb) do kamere (5 Mpix prednja, 1.3 Mpix zadnja). Navodno bi svi uređaji trebali imati NFC (Near field communication), osim modela LG LS831.


Postoje dva naziva uređaja (LG Miracle i LG Fantasy) ali još nije poznato koji će od navedenih modela nositi koje ime.

Još jedan uređaj LG E950 također je u najavi, no službene fotografije i specifikacije još nisu objavljene. Sve informacije su zasad na razini spekulacija, no sigurno je da su tri Windows Phone uređaja u razvoju. No pitanje je dali će i kada biti pušteni u prodaju.

 

Izvor: Liveside

 

-M.B.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0