21.04.2012.

HTC odustaje od mobitela s fizičkim tipkovnicama?

Slike
Mobiteli - HTC odustaje od mobitela s fizičkim tipkovnicama?

Svi HTC obožavatelji koji se nadaju novim android telefonima opremljenima fizičkim tipkovnicama biti će vrlo razočarani kad saznaju da HTC 'navodno' odustaje od proizvodnje novih uređaja s fizičkim tipkovnicama.


Kreativni direktor HTC-a Claude Zellweger objavio je priopćenje, u Seattleu na presici, navodeći kako HTC kao tvrtka, odustaje od fizičkih tipkovnica. Zellweger napominje kako umjesto da troše vrijeme na nove uređaje s tipkovnicama, HTC će se usredotočiti na poboljšanje svojeg postojećeg softwarea za zaslonske tipkovnice. On također smatra da inzistiranje na razvitku uređaja sa fizičkim tipkovnicama ne bi doprinjelo daljnjem napretku u dizajnu HTC-ovih uređaja. 


Ali opet, u kasnijoj izjavi, Zellweger napominje da je svjestan kako postoje mnogi korisnici koji traže nove uređaje sa fizičkim tipkovnicama, ali da trenutno HTC čeka razvijanje nekih novih tehnologija prije nego se ponovno vrate izdavanju uređaja s fizičkim tipkovnicama. To je potpuno razumljivo s obzirom da korisnici zahtjevaju što tanje uređaje sa sve većim zaslonima, bez obzira na malo slabiji vijek trajanja baterije.

 

Izvor: Mobileburn

 

-M.B.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0