21.04.2012.

Samsung Galaxy S III pojavio se u Vijetnamu?

Slike
Mobiteli - Samsung Galaxy S  III pojavio se u Vijetnamu?

Tjednima prije službenog predstavljanja, čini se da su procurile informacije o Samsungu Galaxy S III. Vjetnamska stranica Tinhte.vh uspjela je nabaviti GT-I9300 tj. Samsung  Galaxy S III ako  Samsung odluči slijediti svoj običaj davanja imena. Vrlo važno je napomenuti da to nije konačan dizajn nego jedna od testnih verzija koja je dana ljudima da ga testiraju iz razloga da nebi procurile informacije kako će izgledati konačni dizajn.


Prema specifikacijama koje su procurile računa se da mobitel ima 4.6 inčni ekran, 702 x 1184 rezulucije, procesor  od 1.4 GHz s četri jezge. Opremljen je Ice Cream Sandwich operativnim sustavom, te ima 1 Gb RAM memorije, 8 megapikselnu kameru, 16 GB servisa za pohranu podataka.


Uspoređujući ga sa Samsung Nexusom čini se da mu je ekran veći, iako se ne može reći točna veličina ili da li će  imati Super AMOLED Plus ili neku Pentile zamjenu. Prema Tinhte.vn dolazi s baterijom od 2050mAh kao i Galaxy Nexux prije njega. Dodan je plastičan rub koji okružuje cijeli uređaj koji je izgleda dodan kako se nebi unaprijed pokvarilo iznenađenje kako će uređaj izgledati.

 

Čini da ćemo morati saznati konačan dizajn kako je i planirano 3. Svibnja u Londonu, koji je domaćin ljetnih olimpijskih igara kojima je Samsung jedan od glavnih sponzora.


Izvor: engadget.com

 

- K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0