20.04.2012.

Predstavljena HTC serija One u Hrvatskoj

Slike
Mobiteli - Predstavljena HTC serija One u Hrvatskoj

Na konferenciji za novinare održanoj u petak u Matis Absolut Loungeu, HTC proizvođač smartphone-a predstavio je hrvatskoj javnosti novu HTC One seriju pametnih telefona, koji kako su objavili “predstavljaju vrhunski doživljaj mobitela s još višom razinom izvrsnosti u dizaju i zvuku.”

 

Marko Savković product manager za centralnu i istočnu Europu HTC-a izjavio je da je nova HTC One serija fokusirana na osobne doživljaje korisnika i donosi iznimne karakteristike. Također  je izjavio da HTC stavlja ljude u centar, sa svojim inovacijama, kompaktnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama podređuje se potrebama i željema korisnika.

 

Posebno je naglasio poboljšanja na kameri i njen značaj za cijelu seriju, te ImageChip tehnologiju koja omogućuje niz specifičnosti kao što su brzo fotografiranje, poboljšana funkcionalnost u nepovoljnim uvjetima, te mogućnost istovremenog snimanja i fotografiranja.

 

HTC one seriju čine modeli X, S i V, a što se tiće njihovih zajedničkih karakteristika svi dolaze s operativnim sustavom Android 4.0 s Ice Cream Sandwich uz HTC Sence 4 korisničko sučelje, ImagineSence kamerom i Beats By dr. Dre audio sustavom.  Podržavaju HTC Wireless Media Link dodatak za djeljenje fotografija i videa,te svaki kupac dobiva 25 GB slobodnog prostora za pohranu podataka na Dropboxu na dvije godine.

 

HTC One X  karakterizira polikarbonska konstrukcija koja zadržava karakterističnost metala, ali je iznimno lagan. Dolazi uz NVIDIA Tegra 3 Mobile Procesorom od 1.5 GHz, s četri osnovne i jednom pomoćnom jezgorm, te NVIDIA 12-Core GPU. Također ima 4.7 inčni, 720p HD ekran izrađen od Corning Gorilla Glass-a i najveći je u seriji.

 

HTC One X će također biti dostupan na odabranim 4G LTE tržištima s LTE-enabled Qualcomm Snapdragon S4 procesorom sa i do 1.5 GHz  dvojezgrenim CPU-om.

 

HTC One S je za osobe koje žele vrhunski smartphone kompaktnije veličine. On ima Qualcomm Snapdragon S4 s dvojezgrenim procesorom od 1.5 GHz. Također ima 4.3 inčni ekran izražen od Corning Gorilla Glassa i srednji je u seriji. HTC One S donosi inovativno metalno tijelo dotjerano do novog 7.9 mm tankog dizajna čineći ovaj HTC uređaj najtanjim do sada.

 

HTC One V nosi vrhunski dizajn u smartphone-u koji privlači pozornost te donosi najbolji doživljaj uz iznimnu kameru i autentičan zvuk. Ima Qualcomm Snapdragon procesor od 1 Ghz i ekran od 3.7 inča.

 

HTC je osmislio i novu marketinšku strategiju 'Preporučeno i od Vas' u kojoj koristi reklame sa ljudima koji u stvarnim situacijama koriste i demonstriraju uređaj.

Detaljne specifikacije možete pogledati ovdje: HTC One X, HTC One S , HTC One V.

 

Izvor: index.hr

 

- K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0