19.04.2012.

HTC One X kod svih domaćih operatera već za tjedan dana

Slike
Mobiteli - HTC One X kod svih domaćih operatera već za tjedan dana

       Jedan od najbržih smartphone-a na svijetu, koji je na  Svjetskom mobilnom kongresu održanom u Barceloni privukao najviše pažnje, stigao je i na hrvatsko tržište. Od četvrtka 12.travnja 2012. HTC One X dostupan je u Vip centrima po cjenama već od 9 kuna  u tarifama Bez limita, a po cijeni bez ugovora od 4.999 kuna.

 

       HTC je najavio kako će model One X već za tjedan dana biti dostupan u T-mobile i Tele2. Također do kraja mjeseca u T- mobile stiže i početni model One V,  a srednji model One S kod domaćih operatera stiže u srpnju.
HTC One X karakterizira prekrasno izrađena polikarbonska konstrukcija i mala težina. Tijelo uređaja kombinira jedinstveni visoki sjaj i matiranu stražnju stranu. Ima 720p ekran dijagonale 4.7 inča HD Super IPS LCD2,  te najnoviju verziju Android operativnog sustava Ice cream Sandwich. Dolazi s Nvidia Tegra 3 Mobile procesorom od 1.5 GHz s četiri osnovne i jednom pomoćnom jezgrom za jasnu grafiku, brže aplikacije i dulje trajanje baterije, te Nvidia 12-Core GPU.

 

       Kamera od 8 megapiksela omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i video zapisa, a promjenjive tipke, koje kombiniraju funkciju fotoaparata i kamere, dopuštaju istovremeno upravljanje snimanjem video zapisa i fotografija.

 

       Zanimljivo je da svi korisnici smartphona iz serije One besplatno dobivaju pravo na korištenje 25 GB prostora Dropboxa, popularnog servisa za pohranu podataka, a za sve one koji žele fotografije ili filmove s mobitela gledati na televiziji kod kuće, dostupan je i HTC Wireless Media Link HD dodatak koji će bežično prikazivati sadržaj  mobitela na HDMI ulazu televizora.

 

Detaljnu specifikaciju uređaja možete pronaći ovdje

 

Izvori: bugOnline

 

- K.Č.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0