29.02.2012.

Samung Galaxy Beam - mobitel s projektorom

Slike
Samsung je ovog tjedna na sajmu Mobile World Congressu u Barceloni predstavio novi smartphone Galaxy Beam, pametni telefon s projektorom koji omogućuje korisnicima prikazivanje i dijeljenje multimedijalnog sadržaja bilo gdje na svijetloj projekcijskoj pozadini velikih dimenzija.

JK Shin, Predsjednik IT & Mobile Communications Division, tvrtke Samsung Electronics je izjavio: „GALAXY Beam osigurava mobilnu slobodu i jedinstveno zajedničko iskustvo digitalnog sadržaja za svakoga, odmah
i bilo gdje – putem tankog i lako prenosivog pametnog telefona kao bilo kojeg drugog na tržištu. GALAXY Beam je uređaj koji je nastao iz Samsungovih uvida i inovacija, dokazujući Samsungovu predanost pružanja novih izvanrednih iskustava korisnicima putem proizvoda koji im omogućuju da se izraze i upotpune sebe“.

Galaxy Beam projektor je jačine svjetlosti 15 lumena što je dovoljno da korisnici dijele digitalni materijal brzo i jasno, čak i u vanjskim uvjetima. Projektorom je moguće sve multimedijalne sadržaje prenijeti na kristalno čistu projekciju visoke razlučivosti širine 50-inča. Uređaj sadrži aplikaciju za upravljanje projektora koja olakšava odabir sadržaja i aktivaciju projekcije u nekoliko jednostavnih koraka.

Naravno, osim projektora Galaxy Bean ima i Android 2.3 Gingerbread platformu koju pokreće 1.0 GHz dvojezgreni procesor. Tu je i 8 GB interne memorije te baterija od 2000 mAh.
Unatoč projektoru Galaxy Beam elegantan i ergonomski dinajziran te se lako prenosi. Debljine 12.5 mm, sadrži 4 inčni zaslon (480 x 800 piksela) te kameru od 5 megapiksela.

GALAXY Beam omogućuje korisnicima jednostavno dijeljenje fotografija, video zapisa, igara i ostalih digitalnih materijala direktno projicirajući sadržaj na zidove, stropove ili improvizirane ravne površine osiguravajući zabavu svima bez nepotrebnog naguravanja oko smartphonea.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0