25.01.2012.

Suosnivač Applea tvrdi: Android je bolji od iPhonea

Slike
Android ili iPhone? Tko je bolji? Suosnivač Applea Steve Woznaik svoj glas je dao Androidu.

Iako već 25 godina, popularni Woz kako ga zovu fanovi, nije vezan uz Apple koji je osnovao zajedno sa pokojnim Steveom Jobsom, znalo se kako je svaki novi model iPhonea čekao među prvima u redu.
Op
63;e je poznato da je Jobs mrzio Androidov operativni sustav i radio na tome da ga uništi. Woz ne dijeli mišljenje bivšeg kolege, on obožava Android.
U intervjuu za The Daily Beast Wozniak je izjavio: "Moj primarni telefon je iPhone. Volim njegovu ljepotu. No volio bih kada bi mogao sve ono što može moj Android telefon".
Woznaik hvali Android operativni sustav mada je nešto složeniji od iPhonea, ali može ponuditi više, da bi se shvatilo kako radi u nekim stvarima, potrebno je i uložiti malo vremena. Njegove prednosti vidi u ugrađenom navigacijskom sistemu i boljoj glasovnoj komandi, dok za najveće minuse iPhonea navodi njegovu bateriju koja prekratko traje te sustav glasovne komunikacije Siri koja i dalje ne radi kako treba te daje krive odgovore.

Woznaik ipak preporučuje iPhone za sve one koji se nalaze u Mac svijetu, jer je kompatibilan s okruženjem na koje su navikli.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0