03.12.2010.

HTC 7 Trophy

Pripadate skupini kojoj je kvaliteta najvažnija kao i činjenica da vam postavke koje pripadaju samom vrhu omogućuju najbolji doživljaj i ne zakinu vas za nijednu poznatu uslugu?

Onda bi se svakako trebali infromirati o trofejnom touch screen smarthphoneu, HTC Trophy. Naime, taj uređaj ima slično touch screen formirano kućište poput svog  'rođaka' HTC 7 Mozarta, u prilog mu svakokao ide izvrsna podrška Windows phone 7 operativnom sustavu. Visoki status HTC 7 Trophy zaslužuje podjednako svojim izgledom kao i tehnologijskim, slikovnim i medijskim postavkama koji će vam u svakodnevnoj individualziranoj uporabi omogućiti najbolje iskustvo dosada.

Izgled i veličina
Elegantno oblikovano kućište koji savršeno prijanja u ruci ima debljinu od 1.2 cm, visinu od 11.8 cm i širinu od 6.2 cm, a teži 140 g i dolazi u klasničnoj crnoj boji. U pozadinu kućišta ugrađena je kamera dok njegovo naličje osvaja WVGA touch screenom sasvim dosatne veličine od 3.8 inča dijagonalno. Dodatnom vizualnom, ali luksuzu koji se može osjetiti dok ga držite u ruci, pridosnose i suptilna zaobljenja na samim krajevima uređaja.
Touchscreen podržava touchscreen tipkovnicu, automatsku rotaciju ekrana što znači da ekran pametno reagira i prilagođava se ovisno o polažaju u vašoj ruci, a laganim pokretima prstiju  na ekranu možete lako zumirati imidž.

Mediji, zabava
Ovaj smartphone ima izvrsne zvučne postavke zahvaljujući Dolby ozvučenju za mobitele i SRS surround ozvučenju. Novitete u glazbenom svijetu možete lako pronaći putem  Zune® glazbenog središta, a zatim ih možete downloadati u korisnički odjel za zabavu. Najdraže melodije možete vrtiti sve dok vas lagano ne počnu iritirati ili ljude u vašoj okilini putem MP3, WMA, M4A i M4B formata.
Ljubitelji igara mogli bi još više potvrditi svoju ovisnost putem Xbox LIVE® koji omogućuje izrazito živopisno i realno iskustvo igranja. Kreativniji korisnici bit će jako zadovoljni snimanjem videa koristeći ugrađenu 5 megapikselnu digitalnu kameru ili trajno bilježeći prizore fotografijama uz priloženu raznovrsnost aplikacija za njihovo dodatno uređivanje. Razmijenjivanje osobnih uradaka omogućeno je putem Facebook aplikacija, Windows Livea službi i SkyDrivea.

Komunikacija i slanje poruka
Pomoću integriranih postavki pristup popularnoj socijalnoj mreži Facebooku je krajnje lagan. Trophy 7 omogućuje pristup postavkama za poruke poput multimedijske slikovne i video poruke, email službe, službe za slanje tekstualnih poruka te instant službe za poruke koja omogućuje online komunikaciju između odgovarajućih korisnika. Uz te osnovne aplikacije, smjestilo se i mnoštvo drugih koje vam po potrebi mogu dati uvid u primjerice u vremensku prognozu, stanje dionica ili omogućiti slikovna i zvučna poboljšanja.

Tehnologija i internet
HTC 7 Trophy podržava GSM i 3G HSDPA mrežnu povezanost omogućujući kosrisniku služenje handsetom putem GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900, 3G HSDPA 900 i 3G HSDPA 2100 mreža. WI-Fi povezivost znači da se korisnici pomoću hanseta mogu povezati na obližnje wireless središte bez upotrebe kablova što je osobito zgodno prilikom putovanja.
Navigacijski sistem gotovo je doveden do savršenstva uz pomoć Bing™  podrživača geografskih karata koji vas na željenu destinaciju vodi korak po korak.

U smartphone je ugrađeno osam gigabajta memorije kao i ROM i RAM memorija, a ovisno korištenju postavki, korisnik može očekivati i do 6.6 sati razgovora. Omogućena je i povezivost putem Bluetootha i USB-a.
Dakle, i najizbirljiviji korisnici poprilično bi se mogli namučiti u pronalasku zamjerke ovom mobilnom uređaju. Čini se da je on spoj najtrofejnijih odlika razvijenih do sada u rangu svoje namjene, stoga slobodno utvrdite svoj status vrhunskog poznavaoca jednim HTC 7 Trophy primjerkom.

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Windows Phone 7 operativni sustav, 1GHz Snapdragonov procesor
Prosječan ekran, nemogućnost proširivanja memorije

 

Slike
Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0