12.11.2009.

Samsung C5510

Multimedijalni

Danas ćemo se malo posvetiti Samsungovom kliznom C4410 modelu. Na prvi pogled nam izgleda komapktno, a metalni look mu dodatno daje na glamuru. Ovaj klizni model ima gotovo sve što bi mobitel ove kategorije trebao imati. Ima 2.2 inčni QVGA ekran sa 256,000 boja, podržava 3G i HSDPA, a ima i 2 megapiskelnu kameru sa autofokusom i LED bljeskalicom. 

Kamera 
Osim što može uslikavati slike (i uz ponoć detekcije osmjeha), kamerom možete snimati i video klipove. A video player podržava nekoliko formata poput WMV, H263, H264 i MPEG4. Interna memorija ovog modela je 20MB, a može se proširiti i na 16GB putem microSD kartica. To bi trebalo biti saasvim dovoljno za snimanje čega god poželite. 

Glazba 
Glazba je u posljednje vrijueme jedna od važnijih stvari za korisnike mobilnih uređaja. Svi žele jednostavan pristup glazbi, bilo da su u pokretu ili da se odmaraju. Stoga C5510 ima ugrađen music player koji korisniku omogućuje transfer glazbe iz raznih kompatibilnih izvora. Možda reproducirati različite formate poput AAC, WMA i MP3. Kvaliteta zvuka, equalizer i dostupnost glazbe je ok. Uz to, glazbu možete slušati i preko FM radija. 

Mreža
 C5510 omogućuje brzi prijenos podataka zahvaljujući EDGE i GPRS podršci. A sa 3G i HSCSD tehnologijom, sve je još i brže. Svi mogu uživati u dobrom roamingu po svijetu budući da ovaj model pokriva GSM 850, GSM 900, GSM 1800 i GSM 1900 mreže, skupa sa UMTS 900 i UMTS 2100 3G mrežama. 

Sve u svemu, ono što ovaj Samsung nudi je sasvim dobro za običnog korisnika. Svatko tko ga primi, vidjeti će da se radi o vrlo jednostavnom i user friendly telefonu.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Kamera
Baterija

 

Slike
Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0