24.08.2009.

HTC Snap

Poslovni

HTC Snap kompaktan je mobitel u BlackBerry stilu. Dizajniran za lako korištenje, Snap ima i nešto novo – Inner Circle pomoću kojeg možete prioritizirati mailove. 

Prije nego se bacimo na Snapove mogućnosti dopisivanja, obavimo brzi tour de Snap. Radi se o uređaju koji radi na Windows Mobile 6.1 OS-u, ima 2.4 inčni QVGA ekran, osnovnu 2 megapiskselnu kameru, podržava dual-band UMTS plus HSDPA i quad-band GSM, WiFi, ima mogućnost nadogradnje memorije sa microSD karticama, stereo Bluetooth i GPS. (*uzimamo zrak*) 

Tipke na Snapu su malo ispupčene kako bi se njima lakše koristili, a većinu funkcija korisinčkog sučelja kontrolirate pomoću malog trackballa. Baterija od 1500 mAh vam pruža maksimalno 5 sati razgovora i 20 dana standby-a na 3G. 

Inner Circle je jednostavna, ali jako zanimljiva ideja. Dakle, možete odrediti kontakte koji su vam prioritet, i kada pritisnete određenu tipku, ti kontakti se poredaju na vrhu vašeg mailboxa. Pomoću toga lako možete odgovoriti prvo na važne mailove, a onima manje važnima se pozabaviti malo kasnije – možda preko kompjutera, a ne Snapa. 

Ako još niste upoznati Windowsima, ukratko ćemo reći da dolaze sa web preglednikom, email klijentom, media playerom i softverom za dokumente. Uglavnom, u HTC-u tvrde kako su Snap baš pomno dizajnirali za one koji se prvi puta susreću sa smartphoneovima. 

Mi mislimo kako nam Snap zapravo pokazuje kako je moguće imati jednostavne, ali korisne inovacije, bez neke dodatne skupe tehnologije, i stoga ovaj uređaj ima velike šanse za uspjeh.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Inner Circle
Osnovna kamera

 

Slike
Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0