02.04.2009.

Sony Ericsson W715

Multimedijalni

Lijepo je vidjeti da netko još uvijek radi jednostavne mobitele. Ovaj Sony Ericsson je još jedan klizni mobitel iz walkman linije – što nam govori jednu bitnu stvar: glazba je prioritet. 

Iako ovaj model ima svakakve zgodne karakteristike(koje ćemo spomenuti malo niže), u njegovom srcu je svirka. Spomenimo samo neke stvari poput walkman playera, album art display bluetooth sa A2DP i ugrađenim FM radiom sa RDS-om. A da vaša glazba nebi bila samo mrtva nota u digitalnom obliku, imate i nešto što se zove Mega Bass, Clear Stereo i Clear Bass, što će svakoj pjesmi dati punoću. Što se tiče prostora za pohranu vaših pjesmi, interne memorije nema nešto previše, tek 120 mB, ali zato tu u spas uskače podrška za Memory Stick Micro M2 do 4GB. 

Ukoliko volite fotkati, 3.2 MP kamera bi vam trebala biti sasvim dovoljna. Naravno, ne radi se o kameri izvrsnih performansi, ali je sasvim dovoljna za prosječnog korisnika (digitalni zoom, photo light, photo fix i geo tagging su glavne karakteristike ove kamere). 

Internet...je puno pristupačniji nego što je bio do sada, jer W715 dolazi sa Access NetFront internet preglednikom. Od ostalih bitnih i zanimljivih stvarčica, pripomenimo samo 3G HSDPA, EDGE, WiFi, Bluetooth – i kompatibilnost sa YouTube-om!
 
Sve u svemu, W715 je sasvim solidan mobitel od kojeg se neće odvajati niti jedan audiofil – nemojte da vas njegov 20 satni playback odvrati od stvari koje morate obaviti.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

WiFi, Google Maps, Walkman Music Player
nema 3.5 mm audio jack

 

Slike
Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0