14.08.2008.

BlackBerry Curve 8300

Poslovni

BlackBerry Curve 8300 je odličan uređaj koji je idealan za korisnike koji žele biti u kontaktu sa svojim e-mailom i izvan ureda. Uređaj ima QWERTY tipkovnicu kojoj su tipke dobro razmještene, ali su presvučene drugačijim materijalom od njegovih prethodnika, te su dosta skliske i teške za korištenje.

S tankim profilom i lakoćom, Curve udobno leži u ruci i pri korištenju, iako je širi naspram ostalih uređaja. Rubovi mobitela napravljeni su od mekanog materijala koji ga čini udobnijim za korištenje. Općenito, napravljen je od solidne konstrukcije i daje dojam čvrstoće.

S prednje strane mobitela nalazi se ekran od 2.5 inča s rezolucijom od 320 x 240 piksela i paletom od 65,000 boja. Ima ugrađenu tehnologiju osvjetljenja koja automatski prilagođava osvjetljenje ekrana i tipkovnice baziranoj na osvjetljenju iz okoline.

Sa stražnje strane imamo kameru od 2 megapiksela od 1200 x 1600 piksela, a ima i bljeskalicu.

8300 opremljen je s utorom za memorijske kartice, tako da 64MB ugrađene memorije možete proširiti pomoću microSD kartica. Mali nedostatak je što je utor smješten iza baterije.

Uređaj je kompatibilan s BlackBerry Enterprise serverom s podrškom za Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino, i Novell GroupWise 10 profila, uključujući POP3 ili IMAP4 e-mail profile. Prikazivač predloška je također dostupan i podržava sve popularne formate poput Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Corel WordPerfect, PDFs, JPEG, GIF i mnogih drugih.

Funkcije bežičnog povezivanja prilično su razočaravajuće. Nema integriranog Wi – Fi niti 3G podrške. Ima ugrađeni Bluetooth, USB, GPRS i  media svirač.

Životni vijek baterije je procijenjen na 408 sati na čekanju i solidnih 4 sata razgovora.
 

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

poslovne funkcije
tipkovnica

 

Slike
Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0